Tuesday, September 11, 2018

Wat zijn de stappen om Norton Internet Security te activeren?

Als u Norton Internet Security op uw pc wilt installeren en activeren, geen zorgen, we zijn hier met een oplossing. Vandaag gaan we een volledige beschrijving van de stappen beschrijven die u helpen bij de activering van Norton Internet Security. Als u een vraag heeft, kunt u een expert vragen door op supportnummer te bellen en Norton Internet Security te activeren. Experts lopen je mee bent klaar gebogen met dit proces.

Te volgen stappen:

norton nederland telefoonnummer

  • Als uw pc is ingeschakeld, gaat u naar het Norton-pictogram op uw pc en dubbelklikt u erop om het te openen.
  • Wanneer de interface wordt geopend, moet u daar op "Help" klikken.
  • Ga vanuit het Help Center-venster naar "Accountinformatie" en daar moet u op "Productcode invoeren" drukken.
  • Hier wordt u gevraagd uw productcode in te voeren en vervolgens klikt u op "Volgende".
  • U kunt naar uw Norton-account zoeken voor de productcode of u hebt toegang tot een e-mail die u hebt ontvangen toen u uw bestelling plaatste. Als je het van de markt hebt gekocht, kun je de sleutel op een CD die je ontvangt of een kaart van een verkoper. Als u hulp nodig hebt met betrekking tot uw productcode, vraag dan een expert.
  • Nu moet u de aanwijzingen op het scherm volgen om dit proces te voltooien.
  • U moet alle abonnementsgegevens doorlopen en vervolgens moet u op "Gereed" drukken als u klaar bent met dit proces.


Voor hulp kunt u in dit verband contact opnemen met het Norton Internet Security-activeringsteam, waar u op afroep terecht kunt voor Norton Helpdesk Nederland: +31-202253627 assistentie van zijn experts. Deskundigen beantwoorden al uw vragen één voor één, op deze manier repareert u alle technische problemen van de software. U krijgt de efficiënte ondersteuning van het team en gebruikers krijgen geestige antwoorden op alle vragen die ze hebben.


No comments:

Post a Comment