Wednesday, August 15, 2018

Hoe kunt u de Norton-antivirus installeren en downloaden?

Norton, is antivirussoftware die door Symantec Company is gelanceerd en geproduceerd en die specifiek is ontworpen om uw computer en op internet aangesloten apparaten te beschermen tegen de verschillende vormen van malware en tegen elk kwaadaardig programma. Deze software voert regelmatig een scan uit op virussen, malware op de computer waarin ze zijn geïnstalleerd. Het scant ook de gedownloade bestanden, media en e-mails die naar uw apparaat zijn verzonden. Dus, hoe download je Norton Antivirus Software voor je computer? Volg deze stappen of u kunt verbinding maken met het Norton-ondersteuningsteam.

Te volgen stappen:

Hiervoor moet je eerst Trialware downloaden. Trialware is een installatieprogramma waarmee je deze antivirus kunt downloaden. Ga door naar https://in.norton.com/downloads-trial-norton- antivirus om door te gaan met downloaden.


Norton-antivirus installeren en downloaden


In de rechterbovenhoek van de pager ziet u een "Probeer nu"

Zodra u op de knop Try now klikt, begint het installatieprogramma van Triallware te downloaden in uw Windows of ios pc.

Nadat dit installatieprogramma is gedownload, moet u de map Downloads openen. U kunt dit voor zowel uw Windows-computer als uw Mac doen.

Na het openen van de map, scan je door de lijst en klik je op .dmg-bestand. Dit bestand zal u helpen om het trialware-installatieprogramma en ook het volledige pakket te openen.

Een van de items in dit pakket is Norton Antivirus Software.

U moet klikken op zijn beveiligingssoftware-installerbestand.

Zodra u erop klikt, wordt de prompt geopend waarin uw computer wordt gevraagd toestemming te geven voor downloads.

Klik op Ja en ga verder met uw volgende optie.

Volg een van de aanwijzingen die in uw installatiewizard verschijnen, ze geven alle voorwaarden en condities aan die u moet accepteren om deze installatie te voltooien.

Deze exclusieve antivirussoftware voert regelmatig een scan uit op virussen en malware op elk type machine waarin ze zijn geïnstalleerd. U kunt datums voor scan en bestanden plannen die u kunt scannen om regelmatig te scannen. Het scant gedownloade bestanden, media en e-mails die op uw apparaat zijn ontvangen. Norton is duidelijk een van de meest geprefereerde antivirusprogramma's en voor meer informatie; u kunt bellen met Norton Ondersteuning Nummer Nederland: +31-202253627.

No comments:

Post a Comment